Chef Parade - škola grilování

Ivča o prázninách vybrala kurz vaření, na který dostala k narozeninám poukaz. Po velkém váhání, pro co se rozhodnout, nakonec zvolila kurz grilování. Koneckonců, máme nový gril a bylo by fajn, kdybychom na něm dokázali ukuchtit i něco většího, než kuřecí prso či grilovaný Camambert. 
Škola vaření v Chef Parade nás nadchla. Vtipný a zkušený lektor, kvalitní a nešizené suroviny, spousta fíglů a tipů, kvalitní víno v neomezené míře, což se nás přespolních bohužel příliš netýkalo. A co jsme grilovali? Vepřová krkovice pomalu grilovaná jen v suchém koření, stejky z argentinské roštěné, salát z grilované a čerstvé zeleniny, focaccia placky i houstičky a na závěr hruškový štrúdl. Co jsme uvařili, to jsme si i snědli a moc jsme si pochutnali. Celou cestu domů jsme hekali a hladili si naditá bříška. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky